Trænger du til mere indre ro og en bedre kontakt med dig selv i en travl hverdag?

Jeg tilbyder

Undervisning i afstressende yoga – asana (stillinger) og pranayama (vejrtrækningsøvelser) – kan f.eks. være stående og siddende stillinger på din arbejdsplads

Undervisning i Transcendental Meditation – yoga for sindet

Stress-coaching

Min baggrund

Jeg har praktiseret klassisk hatha-yoga siden jeg var 15 og Transcendental Meditation siden jeg var 17 og har deltaget i en del videregående programmer og kurser indenfor Transcendental Meditation – bl.a. om Vedisk Videnskab – Ayurveda – meditation i skolen m.m.

Jeg er

Certificeret lærer i Transcendental Meditation (TM)

Certificeret Maharishi Yoga Asanas Instruktør

Yoga-instruktør ved yogacharya Jadranko Miklec

Certificeret stress-coach fra Life Academy

Mere om Transcendental Meditation på TM-dk.org